Poko'e Kowe

- Via Vallen
Released: 2019 Genres: Lagu Dangdut
Upload by: Download Lagu
Dengarkan lagu Mp3 Poko'e Kowe Terbaru - Download Lagu 4shared - Website FreeLagu.Org, mendengarkan musik download musik panas Poko'e Kowe mesin tercepat Mendengarkan musik gratis Poko'e Kowe - Download Lagu - Website FreeLagu.Org, Download Lagu Poko'e Kowe kecepatan tinggi
Download lagu gratis Poko'e Kowe mp3 Terbaru di FreeLagu.OrgFree Download lagu Poko'e Kowe terbaru
Download lagu gratis Poko'e Kowe - Download Lagu Mp3 Terbaru - Gudang lagu Indonesia 2018 terbaru - FreeLagu.Org

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric: Poko'e Kowe
Poko'e Kowe
Via Vallen
Tresno suci
sing manggon neng ati
Orang bakal tak ilangne
Amung Kanggo Sliramu
Nalikane
aku pisan ketemu
Kebacut manis esemu
wis gumantung ing atiku
Wong bagus
ngertio rosoku
yen aku
Tresno Sliramu
Mangan mung karo telo
penting aku karo kowe
tuku lombok
utang nyang tonggo
penting aku koro kowe
susah seneng aku trimo
penting aku karo kowe
Opo wae aku lilo
penting aku karo kowe
tresno suci
sing manggon neng ati
ora bakal tak ilangne
amung kanggo sliramu
Nalikane
aku pisan ketemu
Kebacut manis esemu
wis gumantung ing atiku
Wong bagus
ngertio rosoku
yen aku
Tresno Sliramu
Mangan karo telo
penting aku karo kowe
tuku lombok
utang nyang tonggo
penting aku koro kowe
susah seneng
aku trimo
penting
aku karo kowe
Opo wae aku lilo
penting aku karo kowe
Mangan mung karo telo
penting aku karo kowe
tuku lombok
utang nyang tonggo
penting aku koro kowe
susah seneng
aku trimo
penting
aku karo kowe
Opo wae aku lilo
penting aku karo kowe
more