Released: 2019 Genres: Lagu Dangdut
Upload by: Download Lagu
Mendengarkan lagu Lungset terbaru - Download Lagu Mp3 - Website FreeLagu.Org, Download musik Lungset melihat Anda di website FreeLagu.Org Dengarkan MP3 Lungset kecepatan tinggi - Download Lagu Mp3 - Website FreeLagu.Org, Download lagu Lungset gratis terbaru Gudang Lagu Gratis free download Lungset mp3 di Download Lagu Akad
Download musik Lungset terbaikDownload music Lungset terbaik - FreeLagu.Org

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric: Lungset
Lungset
Via Vallen ft. Mahesa
Son Sembur Esem Iki
Masio Tah Udan Njero Ati
Nono Wujude
Ulihe Nganteni
Lungset Ati Iki. . .
Riko Ngajaki Pisahan
Sak Temene Ison Salah Paran
Welas Reng Ati
Wes Sing Ono Liyo
Solong Tah Solong
Riko Apuo. . .
Tau Tah Ison Ngeliyo
Uwah Roso Ambi Riko
Tau Tah Ison Ngeloro
Tapi Riko Suloyo Uwah Janji Lan Roso. . .
Sepurane Dong Isun Ngelarani Riko
Uwah Janji Lan Ati Ngeliyo
Sepurane Dong Ison Ninggalaken Riko
Hang Son Njalok Mong Siji
Riko Tetep Wangi
Masio Isun Seng Ono. . .
Riko Ngajaki Pisahan
Saktemene Ison Salah Paran
Welas Reng Ati
Wes Sing Ono Liyo
Solong Ta Solong
Riko Apuwo
Tau Tah Isun Ngeliyo
Uwah Roso Ambi Riko
Tau Tah Isun Ngeloro
Tapi Riko Suloyo Uwah Janji Lan Roso
Sepurane Dong Isun Ngelarani Riko
Uwah Janji Lan Ati Ngeliyo
Sepurane Dong Ison Ninggalaken Riko
Hang Son Njalok Mong Siji
Riko Tetep Wangi
Masio Isun Seng Ono. . .
more