Konco Mesra

- Nella Kharisma
Released: 2019 Genres: Lagu Dangdut, Lagu Campursari
Upload by: Download Lagu
Download lagu gratis online Konco Mesra - Mp3 Download - Website FreeLagu.Org, menyenangkan Download mp3 musik Konco Mesra kualitas tinggi Download Lagu Konco Mesra Mp3 kualitas bebas - Download Mp3 Gratis - di FreeLagu.Org, Download music Konco Mesra keinginan Anda bahagia mendengarkan musik
Download lagu terbaru Konco Mesra mp3 gratis di FreeLagu.OrgDownload musik Konco Mesra baru - FreeLagu.Org
Download Lagu Barat 2018 free download Konco Mesra mp3

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric: Konco Mesra
Konco Mesra - Nella Kharisma
yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
sungguh sayang aku tak bisa
langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan
adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu,
ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno
nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani
yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
sungguh sayang aku tak bisa
langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan
adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku,
gati menyang aku
sampek kegowo turu,
ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno
nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani
yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
more