Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Witing Tresno

Witing Tresno

- Endah Saraswati
Released: 2019 Genres: Lagu Dangdut
Upload by: Download Lagu
Download baru Witing Tresno - Download Lagu Terbaru Indonesia - di FreeLagu.Org, Download lagu Witing Tresno mp3 terbaik di FreeLagu.Org Download lagu mp3 gratis Witing Tresno terbaik - Lagu Terbaru 2019 - Gudang lagu Indonesia 2018 terbaik
Download lagu gratis Witing Tresno mp3Download music Witing Tresno mp3 baru - FreeLagu.Org
Download lagu Witing Tresno online terbaru - Download Free Music - di FreeLagu.Org, Download music cepat Witing Tresno menyenangkan mendengarkan perasaan Anda

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric: Witing Tresno
Witing Tresno
Endah Saraswati
mbiyen ora ngerti ning ngopo
sliramu ko bola bali moro
mbiyene ra kepikir ono roso
senadyan bebarengan saben dino
suwe suwe ono roso sing bedo
kepingin ketemu saben dino
aku bingung kudu njawab opo
perhatianmu karo aku ko ngluwihi konco
tiap telfon kau selalu bilang
jangan lupa sembahyang ya sayang
jangan lupa makan ya sayang
jangan lupa jaga diri sayang
aku bingung sing tak roso
kembang tresno tuwah ning dodo
soyo suwe soyo ndodro
mego tok popok saben dino
waiting tresno jalaran seko kulino
opo iki sing arane papatah jowo
suwe suwe ono roso sing bedo
kepingin ketemu saben dino
aku bingung kudu njawab opo
perhatianmu karo aku ko ngluwihi konco
tiap telfon kau selalu bilang
jangan lupa sembahyang ya sayang
jangan lupa makan ya sayang
jangan lupa jaga diri sayang
aku bingung sing tak roso
kembang tresno tuwah ning dodo
soyo suwe soyo ndodro
mego tok popok saben dino
waiting tresno jalaran seko kulino
opo iki sing arane papatah jowo
tiap telfon kau selalu bilang
jangan lupa sembahyang ya sayang
jangan lupa makan ya sayang
jangan lupa jaga diri sayang
aku bingung sing tak roso
kembang tresno tuwah ning dodo
soyo suwe soyo ndodro
mego tok popok saben dino
waiting tresno jalaran seko kulino
opo iki sing arane papatah jowo
witing tresno jalaran seko kulino
yen pancen jodo kowe lan aku ra bakal ke liyo
more