Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Separo Nyowo

Separo Nyowo

- Nella Kharisma
Released: 2019 Genres: Lagu Dangdut, Lagu Campursari
Upload by: Download Lagu
Download musik gratis Separo Nyowo kualitas terbaik - Download Lagu Mp3 - di FreeLagu.Org, Download musik Separo Nyowo Semoga Anda senang mendengarkan musik
Download music Separo Nyowo baruDownload Separo Nyowo mp3 Terbaik
Download lagu gratis Separo Nyowo - Mp3 Terbaru - Gudang lagu Indonesia 2018 terbaru - FreeLagu.Org
Download lagu gratis online Separo Nyowo - Lagu Indonesia Terbaru - Website FreeLagu.Org, menyenangkan Download mp3 musik Separo Nyowo kualitas tinggi

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric: Separo Nyowo
Separo Nyowo
Nella Kharisma
tresnoku soyo rembunyung
yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat
sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu
aku mung biso nyawang fotomu
abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut
nyanding sliramu
mendem pingin ketemu
masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu
separuh nyowo iki
bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu,
ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku,
separuh nyowoku mung kanggo sliramu
tresnoku soyo rembunyung
yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat
sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu
aku mung biso nyawang fotomu
abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut
nyanding sliramu
mendem pingin ketemu
masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu
separuh nyowo iki
bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu,
ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku,
separuh nyowoku mung kanggo sliramu
more