Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Penak Jamanku

Penak Jamanku

- Via Vallen
Released: 2019 Genres: Lagu Dangdut
Upload by: Download Lagu
Download mp3 Penak Jamanku gratis di FreeLagu.OrgDownload lagu Penak Jamanku
Download gratis musik MP3 Penak Jamanku kecepatan tinggi - Download Lagu Gratis - di FreeLagu.Org, download musik baru Penak Jamanku di FreeLagu.Org Download lagu gratis Penak Jamanku terbaru - Mp3 - Download Gudang lagu Indonesia 2018 terbaik - FreeLagu.Org
Download musik Penak Jamanku baru, Mp3 Online. Penak Jamanku Mendengarkan musik online tercepat, download lagu kualitas - FreeLagu.Org

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric: Penak Jamanku
Penak Jamanku
Via Vallen
Koe ninggal aku
Ngaboti pacar selingkuhanmu
Nadyan ora lilo
Nanging wis pasrah
Nompo keputusanmu
Banjur saiki koe nangis
Mergo dikhianati karo pacarmu
Aku yo mung biso ngedem tangis
Yo mung gur ngilingke
Marang sliramu.....
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Opo wes ilang bungah esem guyumu
Koe ninggal aku
Ngebotake pacarmu
Ra ngantek seminggu
La kok di tinggal mlayu
Ora usah getun la opo loro ati
Opo ora eling mbiyen aku sing mbok mblenjani
Percuma elumu
Ora payu tangismu
Bali karo aku penak tenan lambemu
Loro ati iki ra iso diobati
Penak jamanku mbiyen to
Karo saiki
Koe ninggal aku
Ngaboti pacar selingkuhanmu
Nadyan ora lilo
Nanging wis pasrah
Nompo keputusanmu
Banjur saiki koe nangis
Mergo dikhianati karo pacarmu
Aku yo mung biso ngedem tangis
Yo mung gur ngilingke
Marang sliramu.....
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Opo wes ilang bungah esem guyumu
Koe ninggal aku
Ngebotake pacarmu
Ra ngantek seminggu
La kok di tinggal mlayu
Ora usah getun la opo loro ati
Opo ora eling mbiyen aku sing mbok mblenjani
Percuma elumu
Ora payu tangismu
Bali karo aku penak tenan lambemu
Loro ati iki ra iso diobati
Penak jamanku mbiyen to
Karo saiki
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Opo wes ilang bungah esem guyumu
more