Piker Keri

- Via Vallen
Released: 2019 Genres: Lagu Dangdut
Upload by: Download Lagu
Download Lagu gratis Piker Keri - Download Lagu Terbaru - Website FreeLagu.Org, Download MP3 Piker Keri ke ultra-cepat mesin
Download music Piker Keri mp3 baru - FreeLagu.OrgDownload mp3 lagu Piker Keri terbaik di FreeLagu.Org
Mp3 Music Terbaru Piker Keri - Download Lagu Gratis - Website FreeLagu.Org, Dengarkan online Piker Keri terbaik Download lagu mp3 terbaru Piker Keri gratis - Lagu Mp3 - Gudang lagu Indonesia 2018 terbaik - FreeLagu.Org

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric: Piker Keri
yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
nanging tresno iki udu es teh plastikan
sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
tresnaku kesandung aku jebul kapusan
jodo bakal tekan ora bakal kijolan
nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran

piker keri piker keri ketimbang loro ati

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke
abot dirasakne rakuat dibecakne
rasah dipiker mbok miker seng liyane

tresnoku seng gede mbok prekne
mbok golek liyane seng nompo opo anane
mending nyicel motor podo mumete
naning ono hasile ketimbang miker kowe

piker keri piker keri ketimbang loro ati

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan
more