Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM)

Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM)

- Nella Kharisma
Released: 2019 Genres: Lagu Dangdut
Upload by: Download Lagu
Download lagu gratis Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) di FreeLagu.OrgDownload mp3 Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) Music Terbaik
Dengarkan lagu Mp3 Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) Terbaru - Gudang Mp3 - Website FreeLagu.Org, mendengarkan musik download musik panas Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) mesin tercepat Download lagu gratis Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) Mp3 terbaru - Download Lagu - Gudang lagu gratis Indonesia 2018 terbaru - FreeLagu.Org
Download lagu baru Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) kecepatan tinggi bebas - Download Lagu 2018 - di sini, download music Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) untuk mendengarkan dan men-download musik gratis di FreeLagu.Org

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric: Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM)
Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM)
Nella Kharisma
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen malaku sebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnoku ra bakal ilang sayang...
Duh kowe wono bagus isih urip ono ning atiku
Aku ra iso lungomu ra bakal tak tompo
Koyo gedengin ombak segoro ning laut kae
Pesisir pasir putih sing tau dadi seksine
Nalikone isih urip madep bebarengan
Janji jani palsumu saiki dadi kenangan
Putih putih frembulan padang padannge lintang
Tiada yang lain cintaku untukmu sayang
Aku ra iso lali udan grimis sing dadi saksi
Durung sempet tak rabeni janjiku wis tok blenjani
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen malaku sebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnoku ra bakal ilang sayang...
Saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
Janji zaman semono kowe bakal prasetyo
Aku ra iso lilo sampeyan medot tresno
Manut karep wong tuwo nggandeng wedokan liyo
Loro rasane ati sampeyan ingkar janji
Mrebes lili eluhku iki ra iso gondeli
Mung siji dongaku kowe bali marang awak ku
Bakal tak tunggu sak kuat kuate atiku
Aku ra iso lali udan grimis sing dadi saksi
Durung sempet tak rabeni janjiku wis tok blenjani
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnoku ra bakal ilang sayang...
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnoku ra bakal ilang sayang...
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnoku ra bakal ilang sayang...
more